Instructor Auto

Costel Dragan
Valabil pentru municipiul Bucuresti

Tutoriale pentru a invata eficient a conduce un autoturism

Servicii diverse

Informatii utile pentru deprinderea, instruirea si formarea viitorului sofer! Cauti instructor auto Bucuresti? Temperament sangvinic. Cu mine veti invata sa conduceti de nota 10!

Despre mine

Instructor auto cu experienta

Instructor 45 ani, fost lucrator in transportul in comun, actual subofiter IGSU. Tehnica invatarii consta in respectarea mai intai a notiunilor teoretice.
Ca instructor auto cu experienta, iti pot spune ca la baza conducerii corecte pe un drum public a autovehiculului stau: deprinderea, instruirea atent executate si multe repetari pana la (aproape) automatism.

Se stie, de asemenea, ca prioritatea de dreapta sta la baza instruirii si formarii de succes a oricaruia dintre noi. Se subintelege astfel ca: doua autovehicule care circula pe aceeasi categorie de drum, dar din sensuri opuse, au obligatia sa acorde prioritate de dreapta atunci cand schimba directia de mers spre stanga.

Din activitatea de instructor auto am tras urmatoarea concluzie: invatarea defectoasa a manevrelor are drept consecinta o uzura prematura la nivel cognitiv (oboseala prematura) dar si uzura a autovehiculului.
Tehnica conducerii se bazeaza pe teoria conducerii. Asadar, sunt un instructor auto care te poate ajuta sa intelegi, asa cum trebuie, tehnica conducerii si sa-ti placa sa conduci relaxat (a).

Eu stiu si pot sa sa te ajut daca vrei calitate in instruirea si deprinderea cu succes a manevrelor auto. Promovarea examenului auto poate fi obtinuta mai usor cu mine!

Instructor auto sector 3 Bucuresti - ma gasesti usor daca mergi in pagina de Contact a site-ului.

Esti pregatit pentru drum? Daca NU, atunci vino alaturi de noi!
ANTRENEAZA-TE REZOLVAND CHESTIONARE AUTO!

OPEL MERIVA 1.7 CDTI CUTIE MANUALA SI DUSTER 1,5 CDTI CUTIE AUTOMATA

Sunt pasionat de arta conducerii! O preocupare care poate fi la indemana oricarei persoane inzestrata sau nu cu un talent nativ mediocru. Pentru acestia din urma este obligatoriu exercitiul sustinut si atent aplicat de catre cel ce instruieste.

Contact

Pentru informatii despre lista de preturi, servicii oferite, scoala de soferi, instructori, nu ezitati sa ne puneti intrebari utilizand formularul de mai jos.